O nama

Firma Geviner d.o.o. nudi uslugu koja inspirise. Mi smo kompetentni u oblasti opreme za grejanje, vodovod, kanalizaciju i klimatizaciju. Stalno jacamo nasu trzisnu poziciju stavljajuci akcenat na kljucne procese u poslovanju kao sto su logistika i prodaja. Fokusirani smo i spremni za nove izazove i inovacije u poslovanju. Ambiciozni zaposleni na terenu i u nasim prodajnim objektima uvek su tu da ponude najbolju uslugu nasim cenjenim potrosacima. Svakodnevno se trudimo da prosirimo nasu ponudu opreme za grejanje, vodovod, kanalizaciju i klimatizaciju. Razmisljamo unapred i zelimo da ponudimo resenja i inovacije koje ce biti zanimljiva kako nasim krajnim kornisnicima tako i instalaterima.

Mi smo ambiciozni savetnici

Nasi kupci i partneri osecaju nasu spremnost da ponudimo najbolje nasim kupcima u svakom trenutku. Kompetentni smo  i entuzijasti u nasem poslu. Poznati smo po tome da nudimo resenja koja predstavljaju najbolji odnos cene i kvalitetra.

Mi smo precizni dobavljaci

Trudimo se da dostavimo nasim kupcima trazenu robu na pravo mesto u dogovoreno vreme.

Mi smo partneri u poslu

Cenimo svakog naseg kupca, jer nam je uspeh nasih kupaca isto vazan koliko i nas uspeh. Zelimo da uvek pruzimo resenje koje nudi uravnotezen odnos cene I kvaliteta. Uvek ohrabrujemo i podrzavamo nase zaposlene na putu u pronalazanju novih ideja, kao I da se brinu o licnom I profesionalnom razvoju.